Proiecte Case

PROIECTE CASE

 

Proiecte case

Hope Project realizeaza proiecte case la cerere, cu orice sistem constructiv, suprafata si regim de inaltime in Bucuresti si in localitatile din vecinatatea acestuia. Echipa biroului nostru de arhitectura este alcatuita din proiectanti si arhitecti tineri si plini de entuziasm cu exerienta in realizarea de proiecte pentru case si diverse alte tipuri de constructii, conforme cu cerintele si exigentele clientilor biroului de arhitectura Hope Project.

 

Proiecte case la cel mai bun raport calitate-pret

 

Fie ca vorbim despre proiecte tip, sau de proiecte personalizate pentru casa dumneavoastra, puteti fi siguri ca apeland la biroul de arhitectura Hope Project veti avea parte de un pret corect pentru realizarea proiectului.

 

Oferta de pret pentru proiectul casei dumneavoastra este personalizata in functie de:

 

  • suprafata desfasurata a casei ( suprafata adunata a tuturor nivelurilor );
  • gradul de detaliere solicitat al proiectului casei
  • complexitatea proiectului
  • numarul de avize si acorduri;
  • necesitatea unei expertize tehnice;
  • necesitatea unui studiu de urbanism;
  • locatia investitiei;

 

Construirea unei case este un moment important in viata fiecaruia dintre noi, reprezentand un adevarat vis. Aspectul, rezistenta si eficienta viitoarei case in care urmeaza sa locuiti este determinata inca din faza de proiectare, astfel realizarea unui proiect al casei care sa indeplineasca cerintele si exigentele clientilor este cel mai important obiectiv pentru noi!

 

TIPURI DE PROIECTE CASE REALIZATE DE NOI:

Portofoliul de proiecte case mici al biroului de arhitectura Hope Project cuprinde mai multe tipuri de locuinte pentru familii mici, cu cel mult un copil, ce ocupa o amprenta mica la sol. Casele mici au ca avantaj un pret mai mic atat in faza de proiectare, cat si in faza de construire datorita suprafetei mici, avantajele continuand si in faza de exploatare cand pretul de intretinere al acesteia este mai scazut decat in cazul unei case de dimensiuni mai mari.

Oferta de proiecte de case compuse doar din parter a biroului de arhitectura Hope Project este destinata familiilor restranse, compuse din 2 persoane, sau cu maxim un copil. Desfasurate doar pe parter, sau parter + mansarda/pod, aceste case sunt relativ mici, avand avantajul de a fi mai ieftine atat in faza de proiectare, de construire si in faza de exploatare.

Oferta Hope Project de proiecte case cu etaj se refera la locuintele desfasurate pe 2 sau mai multe niveluri, aceste tipuri de case fiind potrivite in special familiilor numeroase, avand avantajul ca se pot adapta relativ simplu pe orice suprafata de teren. O casa cu etaj se poate realiza pe orice suprafata si aproape pe orice teren, in multe cazuri proiectele prevazand deasupra etajului poduri sau mansarde

Utilitatea unei mansarde este evidenta in conditiile in care confera un plus de spatiu la nivelul superior. Spre deosebire de pod, aceasta poate fi locuibila, ceea ce sporeste suprafata casei si deci utilitatea ei. Beneficiiarii aleg de regula un proiect de casa cu mansarda in ideea de a amenaja in aceasta fie un birou compartimentat open space, fie cateva camere de locuit pentru oaspetii temporari, fie efectiv de locuit permanent in conditiile in care prin proiect se prevad elemente de etansare care sa permita locuirea permanenta in mansarda.

Prin proiecte pentru case americane se intelege un model de casa cu etaj cu dimensiuni medii spre mari, in care parterul este compus din living, baie si bucatarie, iar la etajul, sau dupa caz, la etajele superioare se gasesc dormitoarele si eventual o baie. Aceste case sunt de regula mansardate, si sunt destinate in general familiilor cu 2 sau mai multi copii.

Oferta de proiecte de case ieftine se refera in principiu la casele care din punctul de vedere al amprentei la sol, suprafetei desfasurate, numarului mic de niveluri, sau al finisajelor, sunt mai ieftine de proiectat, construit, dupa caz si de utilizat mai tarziu de catre proprietari. Proiectele de case ieftine sunt foarte cautate in Bucuresti si Ilfov, in special in cazul proprietarilor care mai au cel putin o casa si care doresc sa construiasca o alta casa de relaxare, sau de vacanta care sa fie mai ieftina.