Proiecte Case Americane

Proiecte case americane

Proiecte Case Americane

 

Stilul caselor americane este tot mai apreciat si la noi, acesta presupunand o casa destinata unei familii numeroasa, casa fiind dispusa pe unul sau mai multe niveluri, avand un aspect tipizat, putand fi usor adaptate si pe structuri realizate integral din lemn. Biroul de arhitectura Hope Project a realizat in cei peste 10 ani de experienta proiecte de case americane. Fie ca doriti un proiect tip, sau unul personalizat de casa americana, suntem pregatiti sa obtinem proiectul perfect pentru a satisface toate dorintele si exigentele cerute pentru realizarea casei mult visate.

 

In continuare, va vom prezenta un exemplu de proiect de casa americana realizat de Hope Project:

 

Casa americana subsol + parter + 1 etaj

 

Sistem constructiv al casei americane este alcatuit din cadre din beton armat monolit cu zidarie eficienta pentru inchideri

 

Este o casa tipic americana desfasurata pe subsol, parter si un etaj. Acest proiect de casa se integreaza usor in aproape orice teren cu o suprafata mai mare de 350mp.

 

Proiectul acestei case americane destinat unei familii compuse din 3 generatii, avand de asemenea si camera pentru oaspeti.

 

Peretii exteriori/interiori si intreaga structura casei este realizata din zidarie de caramida si structura de rezistenta in cadre din beton armat, insa poate fi adaptata si integral din lemn.

 

La acest model de casa americana se poate renunta la subsol, reducand considerabil atat suprafata desfasurata a casei cat si costurile.

 

    • Suprafata construita la sol: 136mp
    • Suprafata construita desfasurata: 399mp
    • Regimul de inaltime a casei: subsol+parter+1etaj

 

Biroul de arhitectura Hope Project realizeaza orice tip de proiecte case americane la cerere, cel prezentat aici fiind de fapt un proiect tip de casa americana ce poate fii usor adaptat la nevoile si exigentele dumneavoastra.