Proiecte Case Mici

Proiecte case mici

Proiecte Case Mici

 

Alegerea unei case de dimensiuni mici este o alegere inspirata pentru cupluri, familii mici cu unul sau doi copii. Prin case mici intelegem locuinte cu o suprafata totala si desfasurata mica, dar si un regim mic de inaltime.

 

Avantajele proiectelor de case mici:

Alegerea construirii unei case mici este determinata de dimensiunile terenului, de reducerea costurilor ulterioare in ceea ce priveste intretinerea casei ( costurile de incalzire ale casei ), sau de nevoia unui spatiu limitat avand in vedere numarul mic de persoane ce urmeaza sa locuiasca in aceasta casa. Toate aceste considerente sunt avute in vedere inca din faza de proiectare, astfel incat clientul nostru sa obtina avatajele dorite pentru casa sa.

 

Exemple de proiecte case de dimensiuni mici realizate de biroul de proiectare Hope Projectare:

 

 

PROIECT CASA MICA P+E

 

Sistemul constructiv al acestei case mici este alcatuit din zidarie portanta, intarita cu stalpi, centuri si plansee din beton armat monolit.

 

Casa este amplasata izolat pe teren, desfasurata pe parter si un etaj, proiectul putandu-se integra usor in aproape orice teren cu o suprafata mai mare de 250mp.

 

Cu o arhitectura traditionala si elemente moderne, aceasta casa este destinata unei familii mici cu doi copii, avand de asemenea si o camera pentru oaspeti la parter.

 

Peretii exteriori/interiori si intreaga structura a casei este realizata din zidarie de caramida si structura de rezistenta in cadre din beton armat, existand insa posibilitatea sa fie adaptata pentru o structura integral din lemn.

 

    • Suprafata construita la sol a casei: 72 mp
    • Suprafata desfasurata a casei: 144 mp.
    • Regimul de inaltime al casei: Parter + 1 Etaj