Proiecte Case Parter

Proiecte case parter

Proiecte Case Parter

 

De dimensiuni relativ mici, proiectele de case compuse doar din parter sunt privite cu interes de familiile restranse, compuse din doar cativa membri. Dupa caz, casele desfasurate doar la nivelul parterului pot avea la nivelul superior amenajat un pod, sau mansarda.

 

Exemple de proiecte case parter realizate de biroul de arhitectura Hope Project:

 

Proiect casa parter comuna Traian, judetul Teleorman

 

Casa are o suprafata construita la sol de 149 mp si o suprafata construita desfasurata de 149 mp.
Regimul de inaltime al casei este parter + pod.

 

Sistem constructiv al acestei case prevede zidarie portanta, intarita cu stalpi, centuri si plansee din beton armat monolit. Aceasta este o casa amplasata izolat pe teren, desfasurata pe parter, care se integreaza usor in aproape orice teren cu o suprafata mai mare de 300mp. Aceasta casa cu parter are o arhitectura traditionala, cu anumite elemente moderne fiind destinata unei familii cu un copil, avand de asemenea si o camera pentru oaspeti la parter.

 

Peretii exteriori/interiori si intreaga structura a acestei case este realizata din zidarie de caramida si structura de rezistenta in cadre din beton armat, insa poate fi adaptata si integral din lemn.

 

Proiect casa parter, strada Drumul Ghindari, sector 5, Bucuresti

 

 

    • Beneficiar: Fam. Cismaru
    • Suprafata construita desfasurata: 105mp
    • Regim de inaltime: parter + mansarda
    • Sistem structural: cadre din beton armat monolit

 

 

Aceasta casa are destinatia de locuinta  unifamiliala, desfasurata pe parter si mansarda, care se integreaza usor in aproape orice teren cu o suprafata mai mare de 200mp.

Aceasta casa este destinata unei familii fara copii, beneficiind  de un birou in zona parterului.

 

Biroul de arhitectura Hope Project realizeaza orice tip de proiecte case parter tip sau personalizate. Pentru a primi o oferta personalizata pentru proiectul de casa cu parter dorit trebuie sa ne trimiteti o cerere.