Proiecte Case cu Mansarda

Proiecte case cu mansarda

Proiecte Case cu Mansarda

 

Realizam proiecte de case cu mansarda pentru clientii care doresc sa sporeasca spatiul casei prin realizarea unei mansarde. In general, casele cu mansarda sunt apreciate de clientii cu familii numeroase, care simt nevoia unui spatiu generos in care sa locuiasca. In mansarda casei pot fi amenajate camere, birouri, bai, sau poate fi compartimentata open space.

 

Exemple de proiecte case cu mansarda realizate de biroul de arhitectura Hope Project:

 

Proiect casa cu mansarda

 

Casa are o suprafata construita la sol de 84 mp si o suprafata construita desfasurata de 152 mp

 

Regimul de inaltime al casei: Parter si Mansarda

 

Sistem constructiv al acestei case cu mansarda este realizat din zidarie portanta, intarita cu stalpi, centuri si plansee din beton armat monolit

 

Casa este amplasata izolat pe teren, fiind desfasurata pe parter si mansarda. Proiectul acestei case cu mansarda se integreaza usor in aproape orice teren cu o suprafata mai mare de 250mp. Aceasta casa cu mansarda are o arhitectura traditionala, cu anumite elemente moderne, casa fiind destinata unei familii cu un copil, avand de asemenea si camera pentru oaspeti la parter.

 

Peretii exteriori/interiori si intreaga structura a casei cu mansarda este realizata din zidarie de caramida si structura de rezistenta in cadre din beton armat, insa poate fi adaptata si integral din lemn.

 

Proiect casa cu mansarda strada Ghindari, sector 5, Bucuresti

 

 

Sistemul structural al casei: cadre din beton armat monolit

 

Proiect casa cu masarda cu destinatia de locuinta  unifamiliala, desfasurata pe parter si mansarda, care se integreaza usor in aproape orice teren cu o suprafata mai mare de 200mp.

 

Aceasta casa cu mansarda este destinata unei familii fara copii si beneficiaza de un birou in zona parterului.

 

  • Beneficiar: Fam. Cismaru
  • Suprafata construita desfasurata: 105mp
  • Regim de inaltime: parter + mansarda

 

 

Proiect casa cu mansarda Sp+P+1E+M, Voluntari, Ilfov

 

Sistem structural: cadre din beton armat monolit

Proiect casa cu mansarda cu destinatia de locuinta  unifamiliala, desfasurata pe subsol partial, parter, etaj si mansarda, care se integreaza usor in aproape orice teren cu o suprafata mai mare de 350mp.

 

Aceasta casa este destinata unei familii cu 2 copii, beneficiind de un birou la parter si un generos spatiu de recreere la mansarda.

 

  • Beneficiar: Fam. Fulgeanu
  • Suprafata construita desfasurata: 450mp
  • Regim de inaltime: subsol partial + parter + 1 etaj + mansarda

 

 

Biroul de arhitectura Hope Project realizeaza orice tip de proiecte case cu mansarda la cerere, cel prezentat aici fiind de fapt un proiect tip de casa cu mansarda ce poate fii usor adaptat la nevoile si exigentele dumneavoastra.